GiM10 Esport i Salut a Cardedeu

d3db12502a4ce2e51a457479e5d2bddd
Gaudeix de les nostres magnífiques instal·lacions
0f430b9255567986742c6438d28ff2ea
Classes dirigides per professionals disposats
a ajudar-te en qualsevol moment
1
Un lloc on relaxar-te o entrenar
tu decideixes
20180320_110359v4
Reserva ja i gaudeix de les nostres
pistes de pàdel

Horari:

Laborables: de 7.00 a 23.00
Dissabtes: de 8.00 a 20.00
Diumenges: de 9.00 a 14.00

Al Complex Municipal Gim10 Cardedeu t’oferim un espai on podràs relaxar-te, cuidar-te, gaudir del teu moment, gaudir del moviment tot fent salut, descarregar, superar-te física i mentalment, muscular i divertir-te.

Cursets intensius de natació d’estiu 2021!

Dates cursets:

Del 12 al 29 de juliol (3 setmanes).

Dies:

Dilluns, dimarts, dimecres i dijous (4 dies setmanals).

Les inscripcions ja estan obertes!

La direcció podrà, quan ho consideri necessari, modificar el nombre de cursets, l’horari d’aquests i els tècnics que els imparteixen. El curset no podrà impartir-se si no hi ha un mínim d’inscrits.

Inscripcions i més informació a recepció.

Us hi esperem!

Normativa

Cada sessió té una durada aproximada de 45’.

Abans d’entrar al recinte és obligatori netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic ubicat a recepció.

Les mares i pares hauran d’entrar amb mascareta al Gim10 i mantenir-la posada en tot moment. Els infants, a partir dels 6 anys inclosos, hauran de mantenir la mascareta posada i seguir les instruccions del monitor.

Tots els i les alumnes a partir de 6 anys, han de canviar-se sols/es als vestidors i esperar que el monitor els vingui a buscar. Els menors de 6 anys poden entrar acompanyats d’un sol adult.

Cal arribar a la instal·lació 10’ abans de l’inici de curset. A l’arribar, es prendrà la temperatura a recepció, en cas de que la temperatura corporal sigui igual o més de 37’3º, no es podrà fer la sessió i s’haurà d’abandonar la instal·lació.

Els cursetistes (i acompanyants de petits) s’esperaran a la zona habilitada a recepció fins que el monitor els vingui a buscar per anar cap als vestidors. Es recomana venir amb el banyador posat de casa.

Durant el temps d’execució de la sessió, els i les acompanyants dels cursetistes hauran de romandre fora de la instal·lació.

Al finalitzar la sessió els infants disposen de 10’ per canviar-se. Les dutxes estan inhabilitades i no és possible dutxar-se.

Eviteu les aglomeracions als passadissos i eviteu entrar a la instal·lació fins a l’hora indicada.

La roba de piscina (banyador, casquet, xancletes i tovallola o barnús) ha d’estar marcada amb el nom i cognom.

No es pot acudir al curset en cas d’erupcions a la pell (perill de contagi), febre i malalties contagioses. Abans de començar el curset es recomana anar al lavabo.

Per a qualsevol aclariment o consulta podeu adreçar-vos a recepció.

Podeu consultar la informació en format PDF aquí.

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per facilitar-te una experiència de navegació òptima i recollir informació anònima per millorar i adaptar-nos a les teves preferències i pautes de navegació. Navegar sense acceptar les cookies limitarà la visibilitat i funcions del web.   
Privacidad