GiM10

Gaudeix de les nostres magnífiques instal·lacions
Classes dirigides per professionals disposats
a ajudar-te en qualsevol moment
Un lloc on relaxar-te o entrenar
tu decideixes
Reserva ja i gaudeix de les nostres
pistes de pàdel
Slider

Horari:

Laborables: de 7.00 a 23.00
Dissabtes: de 8.00 a 20.00
Diumenges: de 9.00 a 14.00

Al Complex Municipal Gim10 Cardedeu t’oferim un espai on podràs relaxar-te, cuidar-te, gaudir del teu moment, gaudir del moviment tot fent salut, descarregar, superar-te física i mentalment, muscular i divertir-te.

Començament activitats GiM

A partir de dilluns reprenem la sala de Fitness i les activitats dirigides amb aforament limitat i mesures addicionals d’higiene.

Reprenem també el sistema habitual de quotes d’abonats i entrades puntuals per no abonats.

Continuem funcionant amb reserva prèvia per l’aplicació o telèfon per totes les activitats donat encara tenim restriccions d’aforament els usuaris podran saber abans de sortir de casa si tenen plaça disponible per les activitats que vulguin realitzar (inclòs sala de Fitness i màquines de càrdio)

18/06/2020

Compensació de la part proporcional de la quota de març

Els abonats que van pagar íntegrament la quota de març i que es van veure perjudicats per el tancament a partir del dia 14 d’aquell mes, tindran accés lliure a la franja horària del seu abonament del 19 al 30 de juny (tret del 24 que tanquem per ser festiu) i també gaudiran d’un 30% de descompte a la quota de juliol. Aquestes dues mesures sumades equivalen a la quota corresponent als dies de març que van pagar i no van poder gaudir.

18/06/2020

GiM10 un lloc segur!

 

Per tal de fer del GiM10 un espai segur pels usuaris i treballadors hem ampliat els protocols de neteja i desinfecció d’acord amb la normativa i recomanacions especials actuals. A més a més, innovem amb la incorporació d’equips de desinfecció per llum UV, la qual farem servir quan les sales es trobin buides per tal de desinfectar en pocs minuts les superfícies i l’aire de tot l’espai que rebi aquesta il·luminació especial.

18/06/2020

Al GiM10 estem preparats per la fase 2!

Poc després que Cardedeu entri en Fase 2 podrem tornar a les piscines del GiM10!
Por poder fer ús de les piscines, i d’altres serveis que anirem recuperant seguidament, serà necessari reservar cita prèvia a través de l’aplicació «Mi centro» o per telèfon.
Cliqueu aquí per veure les instruccions per descarregar l’aplicació, ja la podeu instal·lar i aviat començar a reservar. En cas de tenir qualsevol dubte, truqueu-nos al 93.844.46.74.
Estigueu atens a les nostres xarxes socials per properes novetats i recordeu que podeu seguir entrenant des de casa amb els continguts que anem penjant (InstagramFacebookYoutube).
Ens veiem aviat!

06/06/2020

Comença el desconfinament al GiM10 amb les pistes de pàdel

La reserva per jugar a pàdel serà gratuïta per als abonats, des d’aquest dilluns i, de moment, mentre duri la Fase 1

El desconfinament del GIM10 ha començat, de moment, per les pistes de pàdel. Des de mitjans de la setmana passada que les pistes ja són obertes, tant per al abonats com per als que no ho són, i es permet jugar en la modalitat d’1 contra 1.A més a més. des d’aquest dilluns, i en aquesta Fase 1, la reserva per als abonats serà totalment gratuïta.Podeu gestionar la reserva al telèfon 93 844 46 74 o a través de l’app Mi Centro

Per anar a la notícia cliqueu aquí.

01/06/2020

Consulta les últimes novetats
des de l'aplicació