GiM10 Esport i Salut a Cardedeu

d3db12502a4ce2e51a457479e5d2bddd
Gaudeix de les nostres magnífiques instal·lacions
0f430b9255567986742c6438d28ff2ea
Classes dirigides per professionals disposats
a ajudar-te en qualsevol moment
1
Un lloc on relaxar-te o entrenar
tu decideixes
20180320_110359v4
Reserva ja i gaudeix de les nostres
pistes de pàdel

Horari:

Laborables: de 7.00 a 23.00
Dissabtes: de 8.00 a 20.00
Diumenges: de 9.00 a 14.00

Al GiM10 t’oferim un espai on podràs relaxar-te, superar-te física i mentalment i divertir-te tot fent esport i salut a Cardedeu.

Benvolguts usuaris i usuàries del GiM10

Com ja sabeu el Govern de la Generalitat de Catalunya ha anunciat noves mesures per combatre la Covid-19 que inclouen el tancament durant 15 dies de tots els centres esportius.

Però avui ens adrecem a vosaltres per agrair-vos la vostra responsabilitat els darrers mesos. És cert que nosaltres hem pres innumerables mesures per fer del GiM10 un centre segur; reforçant la neteja, desinfectant amb llum ultraviolada, programant les classes per minimitzar creuaments als vestidors, potenciant les activitats a l’exterior i, d’entre moltes altres millores, aprofitant tota la potència del nostre sistema de ventilació per renovar totalment l’aire de totes les sales cada 10 minuts o menys; però a més a més hem comptat amb la vostra comprensió i complicitat per superar les incomoditats i fer esport de forma responsable i segura.

Després d’acompanyar-vos telemàticament als mesos més complicats, vam obrir les nostres portes el primer dia que el sistema de desconfinament per fases ens ho va permetre, el primer centre de les nostres característiques a tota la comarca. I, a poc a poc, hem anat recuperant el ritme de l’esport fins arribar al fet que després de l’estiu hem tornat a comptar amb 500 reserves diàries, a tenir uns cursets de natació a ple rendiment i a rebre els entrenaments dels clubs locals de natació i de natació sincronitzada.

I ens enorgulleix poder dir que així, sumant les nostres mesures de seguretat i la vostra responsabilitat, hem aconseguit el nostre objectiu conjunt: no haver tingut cap contagi al nostre centre.

Ara més que mai l’esport és salut, i el nostre centre és un espai segur per als usuaris, però ara ens toca parar per responsabilitat social. Us trobarem molt a faltar i estarem preparats per obrir amb tota la seguretat tan aviat com se’ns permeti tornar a rebre-us.

Fins llavors, cuideu-vos molt i seguiu les nostres novetats o propostes a les xarxes socials.

Rebeu una cordial salutació de tot l’equip del GiM10.

30/10/2020

Noves mesures per combatre la Covid

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha anunciat noves mesures per combatre la Covid que inclouen el tancament de centres esportius i per tant del GiM10, a partir de demà divendres 30 d’octubre.

Els rebuts de novembre queden pausats fins a nou avís.

Les classes de natació que no es puguin fer durant el tancament, es recuperaran quan poguem tornar a obrir.

Us mantindrem informats de totes les novetats.

Esperem tornar-nos a veure aviat!

29/10/2020

Tanquem a les 21:00h

Segons les directrius marcades per la Generalitat de Catalunya arran del nou toc de queda, a partir d’avui 26 d’octubre, les nostres instal·lacions tancaran a les 21:00h. Així doncs, l’activitat a les sales i piscines acabarà a les 20:45h.

Continuem sent un lloc segur i us animem a seguir venint a entrenar amb nosaltres.

Gràcies per la confiança.

26/10/2020

Recorda…

· Si estàs al passadís o vestuaris
· Si vols parlar amb els tècnics, socorristes, o qualsevol altra persona
· En totes les transicions entre el vestuari, piscina, sala de fitness, dirigides…
· En totes les transicions entre màquines
· Si vols anar a la font o agafar paper

Fes servir la mascareta excepte en el moment de realitzar activitat física

20/10/2020

Aforaments dels espais i activitats

El GiM10 ja ha adaptat els aforaments dels espais i activitats a les noves restriccions temporals marcades per la Generalitat de Catalunya. Pots continuar gaudint de l’esport amb nosaltres amb seguretat i responsabilitat.

Demana cita prèvia per assegurar-te plaça a la teva activitat preferida.

15/10/2020

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per facilitar-te una experiència de navegació òptima i recollir informació anònima per millorar i adaptar-nos a les teves preferències i pautes de navegació. Navegar sense acceptar les cookies limitarà la visibilitat i funcions del web.   
Privacidad