GiM10 Esport i Salut a Cardedeu

d3db12502a4ce2e51a457479e5d2bddd
Gaudeix de les nostres magnífiques instal·lacions
0f430b9255567986742c6438d28ff2ea
Classes dirigides per professionals disposats
a ajudar-te en qualsevol moment
1
Un lloc on relaxar-te o entrenar
tu decideixes
20180320_110359v4
Reserva ja i gaudeix de les nostres
pistes de pàdel

Horari:

Laborables: de 7.00 a 23.00
Dissabtes: de 8.00 a 20.00
Diumenges: de 9.00 a 14.00

Al GiM10 t’oferim un espai on podràs relaxar-te, superar-te física i mentalment i divertir-te tot fent esport i salut a Cardedeu.

Tècnica esportiva: Jenny

La Jenny està a la instal·lació des del bon principi. La trobaràs a la piscina pels matins. És la reina dels aiguagims i aiguacardios i només veure-la, ja t’anima. Et contagiarà la seva alegria! 

La frase de la Jenny és “Quan pensis en rendir-te o abandonar, recorda perquè vas començar”

Això de rendir-se no va amb ella. És constant, responsable i sempre treballa dur perquè aconsegueixis els teus objectius.

Sempre estarà atenta per ajudar-te i arrencar-te un somriure. Encara no la coneixes?

Tornen els cursets al GiM10!

Estem molt contents i contentes perquè la Generalitat ha augmentat els aforaments de piscina i, per fi, podem tornar a fer cursets de natació!🥳🎉

Feia moltes setmanes que no us veiem i en teniem moltes ganes.
Ara hem de recuperar el temps perdut! 💪
A piscina us esperen l’Ivan, l’Àlex, el Jose i el Marcos.👏

El GIM10 torna a acollir activitat esportiva a l’interior i reprèn els cursets de natació

L’equipament ja estava preparat per complir amb el nivell d’exigència de capacitat de renovació d’aire que marca la nova normativa.
 
Des d’aquest dilluns, el GIM10 torna a acollir activitat a l’interior, amb una capacitat del 30%, i del 50% en piscines, en el marc de les nova normativa que permet l’obertura d’aquells espais esportius que puguin certificar que el seu sistema de ventilació tingui una capacitat de renovació d’aire de 20 litres per segon i persona.
 
La instal·lació esportiva ja estava preparada tècnicament per aquest nivell d’exigència, de manera que també s’han pogut reprendre aquesta setmana els cursets de natació i recuperar les sessions perdudes als mesos de novembre i de desembre, després que l’activitat quedés interrompuda a la tardor. 
 
Atès que ara també es permeten les activitats a l’exterior de més de 6 persones, es continuarà prioritzant l’esport a l’exterior, amb la possibilitat  de traslladar-les a l’interior, en cas que sigui necessari per qüestions climatològiques.
 
L’espai de fitnes també continuarà comptant amb part de les màquines a l’exterior i part a l’interior, per tal que cada usuari pugui escollir on se sent més còmode, sempre respectant els límits d’aforament marcat per la normativa.
 
I en relació als vestidors, la normativa continua limitant-ne l’ús a les persones usuàries de la piscina.
 
Cal apuntar que aquests darrers mesos, el GIM10 ha aprofitat per modernitzar les dutxes i eliminar els problemes de temperatura que hi havia.
 
02/03/2021

Comencem la setmana amb bones notícies!

🔹Augmenten els aforaments a piscina!💦
🔹Comencem els cursets de natació!🏊
🔹Augmenta l’aforament de les activitats dirigides!🧘‍♀️

La nova normativa decretada pel Govern permet aquestes millores sempre que es garanteixi el compliment de les condicions de ventilació i qualitat de l’aire.
Al GiM10 portem treballant en aquest sentit des del juny i tenim en ple funcionament el sistema de renovació d’aire.
Segueix fent esport amb totes les mesures de seguretat!

Tècnica esportiva: Pilà

La Pilà és una de les tècniques amb més experiència de la casa.

Especialitzada en el treball d’alta intensitat i de baix impacte. Amb ella, podràs treballar tant la força i la musculatura profunda, com el treball de l’equilibri i coordinació, correcció postural i estiraments. A més, és una apassionada de la natura i és titulada en guia de muntanya mitjana.

La trobaràs pels matins i aconseguirà que treguis el millor de tu mateix/a. Amb ella aprendràs quins són els exercicis més adequats per a tu a les classes de: Pilates, TBC, Tonificació, Estiraments, Body Balance i GAC.

La Pilà diu: “El moviment és l’essència de la Vida!”.
I tu, et mous?

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per facilitar-te una experiència de navegació òptima i recollir informació anònima per millorar i adaptar-nos a les teves preferències i pautes de navegació. Navegar sense acceptar les cookies limitarà la visibilitat i funcions del web.   
Privacidad