GiM10 Esport i Salut a Cardedeu

d3db12502a4ce2e51a457479e5d2bddd
Gaudeix de les nostres magnífiques instal·lacions
0f430b9255567986742c6438d28ff2ea
Classes dirigides per professionals disposats
a ajudar-te en qualsevol moment
1
Un lloc on relaxar-te o entrenar
tu decideixes
20180320_110359v4
Reserva ja i gaudeix de les nostres
pistes de pàdel

Horari:

Laborables: de 7.00 a 23.00
Dissabtes: de 8.00 a 20.00
Diumenges: de 9.00 a 14.00

Nou sistema de reserves per les pistes de pàdel

Per a poder afegir integrants a les reserves necessitarem que estigueu registrats a la nostre base de dades. Si ja teniu accés a les reserves no caldrà que feu cap pas, si és la primera vegada que veniu haureu d’anar a https://gim10.cat/reservar apretar a “Accés usuari” a dalt a la dreta, “Nou usuari?” i seguir els passos. Un cop tingueu el vostre compte fet ja podreu fer reserves conjuntes.

Primer de tot anirem al nostre perfil

Anirem a la pestanya “Els meus autoritzats” i apretarem a “Afegir autoritzat”

Ens sortirà una finestra per a poder buscar l’altra persona, per trobar-la haurem de buscar per DNI o per correu electrònic (el que tinguin a la seva fitxa d’usuari). Us recomanem fer-ho amb el correu electrònic.

Un cop haguem escrit el correu o el DNI apretarem a buscar. Ens sortirà el nom de la persona i apretarem a “Afegir”. Si el DNI o el correu no existissin a la nostra base de dades o fossin erronis us sortirà un missatge d’error, en aquest cas la persona corresponent s’hauria de posar en contacte amb el centre per tal de poder arreglar les dades de la seva fitxa.

Ens sortirà la finestra següent on escollirem el que creguem convenient en cada cas i apretarem a “Acceptar”.

Un cop haguem realitzat tots els passos, si tornem a la pestanya d’autoritzats del nostre perfil veurem que ja ens surt la persona a la qual acabem d’autoritzar, però encara ens falta que aquesta persona ens autoritzi a nosaltres.

Aquí podem veure com el nostre company “TECNIC” encara no ens ha autoritzat a nosaltres

El nostre company haurà d’anar a la pestanya d’autoritzats del seu perfil i aprovar la nostra sol·licitud.

Un cop ho hagi fet ens sortirà a “M’autoritzen”

Un cop haguem fet aquest procediment, quan anem a fer una reserva múltiple (pàdel, piscina, etc) ens sortirà una llista amb les persones que ens han autoritzat, i podrem afegir-les i treureles de la nostra reserva amb els botons de “+” i “-“.

Un cop finalitzada la reserva, la web ens calcularà automàticament l’import a pagar depenent  de si els integrants són o no abonats, la quota que tinguin i l’horari escollit.

Us deixem el manual en PDF per si us el voleu descarregar

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per facilitar-te una experiència de navegació òptima i recollir informació anònima per millorar i adaptar-nos a les teves preferències i pautes de navegació. Navegar sense acceptar les cookies limitarà la visibilitat i funcions del web.   
Privacidad