GiM10 Esport i Salut a Cardedeu

d3db12502a4ce2e51a457479e5d2bddd
Gaudeix de les nostres magnífiques instal·lacions
0f430b9255567986742c6438d28ff2ea
Classes dirigides per professionals disposats
a ajudar-te en qualsevol moment
1
Un lloc on relaxar-te o entrenar
tu decideixes
20180320_110359v4
Reserva ja i gaudeix de les nostres
pistes de pàdel

Horari:

Laborables: de 7.00 a 23.00
Dissabtes: de 8.00 a 20.00
Diumenges: de 9.00 a 14.00

Al GiM10 t’oferim un espai on podràs relaxar-te, superar-te física i mentalment i divertir-te tot fent esport i salut a Cardedeu.

Obertura:

Del 25 de juny al 10 de setembre de 10:30 a 19:30h. 

Del 2 al 10 d’agost (ambdós inclosos) degut a la parada tècnica de les piscines interiors l’horari serà de 10:00 a 19:30h.

Per accedir al recinte és imprescindible cita prèvia: a través de la pàgina web gim10.cat/reservar o per telèfon al 93.844.46.74

Per si teniu algun dubte de com reservar a través de la nostra web us deixem un petit tutorial aquí.

PREUS PISCINA D’ESTIU Entrada dies feiners Entrada cap de setmana Abonament 10 entrades
  Edat Preu Preu Preu
Preinfantil 0-5 Gratuïta Gratuïta Gratuïta
Reduïda 6 a 15 i +65 4,40 € 5,75 € 38,10€
Adult 16 a 64 5,75 € 6,40 € 51, 00 €

Normativa piscina exterior:

Per accedir al recinte és imprescindible cita prèvia: a través de la pàgina web gim10.cat/reservar o per telèfon al 93.844.46.74

Haureu d’arribar al centre 10 minuts abans de l’hora reservada.

Cal entrar al recinte amb mascareta, utilitzar gel hidroalcohòlic que tindreu a disposició en tots els espais, mantenir la distància de seguretat i seguir el recorregut marcat en tot moment.

Es poden utilitzar els vestidors, les dutxes i les taquilles, cada usuari haurà de portar el seu propi cadenat.

10 minuts abans de la finalització de l’hora reservada, cal deixar lliure el carrer/espai , sortir de la zona de piscina i dirigir-vos cap al vestidor per deixar l’espai disponible pel següent torn.

L’entrada dóna dret a fer ús de la piscina exterior i dels vestuaris, es pot estar tot l’horari d’obertura. Es pot sortir i tornar a entrar, presentant el tiquet de l’entrada a recepció (sempre que l’aforament ho permeti).

Cal conservar el tiquet d’entrada per què el personal de la instal·lació el podria demanar en qualsevol moment.

Restriccions COVID-19: Aforament limitat tant de solarium com del vas de piscina, imprescindible reserva prèvia.

Aquesta normativa és susceptible a modificacions a causa de l’evolució de les restriccions decretades pel Govern de la Generalitat, contra la Covid-19.

Ratis:

  • 1 adult per cada 2 nens entre 0 i 5 anys.
  • 1 adult per cada 4 nens d’entre 6 i 13 anys.

Els usuaris menors de 13 anys (inclosos), i les persones dependents o amb necessitats específiques, han d’anar acompanyats d’una persona adulta responsable, tant a la piscina com a la resta de la instal·lació, excepte quan participin d’una activitat dirigida adreçada a la seva edat i/o condició.

S’ha d’utilitzar roba de bany i xancletes, no poden ser xancletes que s’utilitzin pel carrer, han de ser exclusives per piscina. No es pot entrar amb roba i/o calçat de carrer.

No es permet fumar en tot el recinte.

No es permet menjar ni beure en tot el recinte, tret de la zona de les pèrgoles.

No es permet l’ús d’inflables (flotadors, colxonetes, pilotes…), es pot fer servir material de flotació disponible a piscina. (Es poden portar manguitos i xurros)

No es permet entrar material que suposi un risc potencial per a la resta d’usuaris (pilotes, màscares de vidre, matalassos, etc..).

En el recinte de la piscina (tant dins com a fora de l’aigua) no es permet córrer, saltar, empènyer, enfonsar o practicar jocs que puguin suposar un risc per als altres usuaris.

Els cotxets de nadons i les cadires de rodes accediran a la piscina exterior pel pàdel.

No és permès banyar-se amb vel ni samarreta de carrer.

Si algú vol entrar i no es vol banyar, cal abonar l’entrada a recepció i entrar amb xancletes i roba de bany per vestidors i piscina interior.

Desmaquilleu-vos i dutxeu-vos bé abans del bany.

Cal portar una tovallola i eixugar-se bé abans de tornar als vestidors.

Respecteu les senyalitzacions i espais reservats a determinats usos d’acord amb la programació dels cursets i activitats dirigides.

Si patiu alguna malaltia cardíaca, respiratòria o de tipus epilèptic heu d’avisar els tècnics o el socorrista i anar sempre acompanyats.

No és permès l’accés a la zona de bany a persones que pateixen malalties dèrmiques, infeccioses i/o contagioses.

Respecteu les normes de seguretat i els senyals de fondària de la piscina.

El no compliment d’aquesta normativa i/o les instruccions específiques addicionals relacionades amb la lluita contra la pandèmia del COVID19 pot suposar la suspensió temporal o permanent del dret d’accés al centre, revocant i prohibint la renovació de l’abonament.

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per facilitar-te una experiència de navegació òptima i recollir informació anònima per millorar i adaptar-nos a les teves preferències i pautes de navegació. Navegar sense acceptar les cookies limitarà la visibilitat i funcions del web.   
Privacidad