GiM10 Esport i Salut a Cardedeu

d3db12502a4ce2e51a457479e5d2bddd
Gaudeix de les nostres magnífiques instal·lacions
0f430b9255567986742c6438d28ff2ea
Classes dirigides per professionals disposats
a ajudar-te en qualsevol moment
1
Un lloc on relaxar-te o entrenar
tu decideixes
20180320_110359v4
Reserva ja i gaudeix de les nostres
pistes de pàdel

Horari:

Laborables: de 7.00 a 23.00
Dissabtes: de 8.00 a 20.00
Diumenges: de 9.00 a 14.00

Al GiM10 t’oferim un espai on podràs relaxar-te, superar-te física i mentalment i divertir-te tot fent esport i salut a Cardedeu.

Sessió de 30 o 60 minuts en la qual tens un professional qualificat per a tu sol/a. Et donarà instruccions de com fer els exercicis, corregirà la teva tècnica i t’ajudarà a assolir els teus objectius d’una forma més ràpida, segura i eficaç.

En què consisteixen:

Entrevista: és el primer contacte amb el client (tècnic-client), es realitza una entrevista per tal de conèixer les necessitats de la persona per tal d’oferir un pla d’entrenament personalitzat.

Pla d’entrenament: el tècnic realitza una rutina d’entrenament detallada i personalitzada a la persona per tal d’assolir els seus objectius.

Guiatge/acompanyament: Aquesta rutina d’entrenament es realitza amb el tècnic on t’ensenyarà i corregirà per tal que puguis assolir els objectius sense patir cap lesió o molèsties.

Motivació/feedback: l’entrenador estarà en contacte periòdic amb el client per tal de guiar-lo, motivar-lo i anar de la mà junts en l’assoliment dels objectius.

Resultats/assoliment d’objectius: fa del temps del client un temps molt més eficient i optimitza l’esforç per tal d’assolir els objectius amb un estil de vida saludable.

Tipus d’entrenaments:

– EP

– EP aquàtic

– EP rehabilitació

Exemples d’entrenaments personals:

– Entrenaments específics per preparar o superar proves físiques (curses, maratons, triatlons, preparació de proves físiques per presentar-se a places públiques d’ocupació o proves d’accés a estudis reglats)

– Recuperació de lesions i tonificar musculatura per reduir dolors musculars.

– Pèrdua de pes.

– Tonificar, hipertrofiar,…

– Reeducació del sol pèlvic

– Pilates.

– Estiraments

– Iniciació o perfeccionament de la tècnica de natació. Matronatació.

Com m’apunto?

Cal demanar-ho a recepció i el coordinador tècnic triarà l’entrenador més adequat per a cada cas.

Un cop tingueu un tècnic assignat, es posarà en contacte amb vosaltres per tal de concretar la primera presa de contacte (entrevista).

Quins horaris tenen els entrenaments personals?

Un cop tingueu assignat l’entrenador personal i hagueu fet la primera presa de contacte, es procedirà a acordar un horari convingut per ambdues parts.

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per facilitar-te una experiència de navegació òptima i recollir informació anònima per millorar i adaptar-nos a les teves preferències i pautes de navegació. Navegar sense acceptar les cookies limitarà la visibilitat i funcions del web.   
Privacidad