GiM10 Esport i Salut a Cardedeu

d3db12502a4ce2e51a457479e5d2bddd
Gaudeix de les nostres magnífiques instal·lacions
0f430b9255567986742c6438d28ff2ea
Classes dirigides per professionals disposats
a ajudar-te en qualsevol moment
1
Un lloc on relaxar-te o entrenar
tu decideixes
20180320_110359v4
Reserva ja i gaudeix de les nostres
pistes de pàdel

Horari:

Laborables: de 7.00 a 23.00
Dissabtes: de 8.00 a 20.00
Diumenges: de 9.00 a 14.00

Al GiM10 t’oferim un espai on podràs relaxar-te, superar-te física i mentalment i divertir-te tot fent esport i salut a Cardedeu.

Política de Privacitat

En compliment del que es disposa a la LOPD 15/1.999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’usuari queda informat de l’existència de dos fitxers amb dades de caràcter personal, inscrit en el Registre General de Protecció de Dades amb el nom d’usuari, web i clients que realitzen serveis, per a comerç electrònic, publicitat, prospecció comercial i gestió de clients.

El responsable és C10 Serveis i Manteniments SL, amb domicili a la plaça Sant Joan, 1 de Cardedeu CIF: B66843921, telèfon 938444674 i adreça de correu electrònic gim10@cardedeu.cat

Les dades personals recollides a través d’aquesta pàgina web seran tractades i incorporades al corresponent fitxer declarat a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d’oferir els productes i prestar els serveis que s’hagi sol·licitat a través del nostre web.

Addicionalment, es podran fer servir les seves dades per a la realització d’enquestes de satisfacció una vegada s’hagi gaudit dels serveis contractats amb l’empresa.

Així mateix, s’informa que les seves dades seran tractades o cedides a tercers amb els que s’arribi a acords de col·laboració empresarial a aquest efecte, per a l’enviament de comunicacions comercials, per qualsevol mitjà admès, inclosos els informàtics o telemàtics, sobre els productes esportius, d’oci, financers, d’assegurances i de consultoria comercialitzats per aquesta empresa o per aquelles amb les quals subscrigui els corresponents acords de col·laboració empresarial.

S’analitzaran les costums d’ús del web, per a la realització de perfils d’usuari que permetin adequar les comunicacions comercials al fet que pertoqués amb els seus interessos.

Si no desitja que les seves dades siguin tractades per l’enviament de comunicacions comercials, pot enviar un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic següent: gim10@cardedeu.cat

Vostè, com a titular de les dades proporcionades, per complir amb les finalitats abans esmentades, garanteix que són exactes i responen amb veracitat a la seva situació real i actual.

Com a responsable del tractament de les seves dades, garanteix el ple compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal i té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives exigides per la LOPD i el seu reglament de desenvolupament.

Finalment l’informem que podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades, dirigint un correu electrònic a C10 Serveis i Manteniments SL, concretant la seva petició i acompanyant fotocòpia del seu DNI, a gim10@cardedeu.cat.

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per facilitar-te una experiència de navegació òptima i recollir informació anònima per millorar i adaptar-nos a les teves preferències i pautes de navegació. Navegar sense acceptar les cookies limitarà la visibilitat i funcions del web.   
Privacidad