GiM10 Esport i Salut a Cardedeu

d3db12502a4ce2e51a457479e5d2bddd
Gaudeix de les nostres magnífiques instal·lacions
0f430b9255567986742c6438d28ff2ea
Classes dirigides per professionals disposats
a ajudar-te en qualsevol moment
1
Un lloc on relaxar-te o entrenar
tu decideixes
20180320_110359v4
Reserva ja i gaudeix de les nostres
pistes de pàdel

Horari:

Laborables: de 7.00 a 23.00
Dissabtes: de 8.00 a 20.00
Diumenges: de 9.00 a 14.00

Al GiM10 t’oferim un espai on podràs relaxar-te, superar-te física i mentalment i divertir-te tot fent esport i salut a Cardedeu.

Avís Legal

Informació general

El contingut d’aquesta pàgina web és propietat de C10 Serveis i Manteniments, SL.

D’acord amb l’establert a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació indiquem les dades de la informació general del nostre lloc web :

Titular: C10 Serveis i Manteniments SL

CIF: B66843921

Adreça: Plaça de Sant Joan, 1, 08440 Cardedeu

Correu electrònic: gim10@cardedeu.cat

Telèfon: 93 844 46 74

Aquestes condicions regulen l’ús del citat portal d’internet, al que s’accedeix a través de l’adreça d’internet “www.gim10.cat” , que posa a la disposició dels usuaris d’internet.

Es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i contingut del portal, així com les condicions de la seva utilització. Quan això sigui raonablement possible, s’advertirà prèviament d’aquestes modificacions.

Es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al portal en qualsevol moment i sense necessitat de preavís a aquells usuaris que incompleixin aquestes condicions d’ús.

 

Drets i obligacions de l’usuari del web

La utilització del portal és lliure, atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació plena i sense reserves per part de l’usuari de totes i cadascuna de les presents condicions d’ús i de contractació aplicables als usuaris que es donin d’alta en els serveis oferts a través del web.

Com a conseqüència, l’usuari ha de llegir atentament aquestes condicions d’ús en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el portal, ja que les mateixes poden ser objecte de modificacions.

En particular, l’usuari es compromet a utilitzar el portal, els seus continguts i serveis de forma correcta i diligent, així com abstenir-se d’utilitzar-lo amb finalitats o efectes il·lícits, il·legals, prohibits per les presents condicions d’ús, lesius dels drets i interessos de tercers, contraris a la llei, a bona fe i a l’ordre públic o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar el portal, havent de respondre dels danys i perjudicis que puguin causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Així mateix l’usuari es compromet a no emprar el contingut i serveis del present portal per provocar danys en sistemes de terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualsevol altre sistema susceptible de provocar els danys anteriorment esmentats dels continguts i dels serveis per part de la resta d’usuaris.

L’accés al portal no implica l’obligació de controlar l’absència de virus o qualsevol altre element informàtic nociu, devent l’usuari disposar d’eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius, per la qual cosa no es responsabilitza dels danys produïts en els equips informàtics dels usuaris o de tercers durant la navegació pel portal.

L’usuari és conscient i accepta que l’ús del portal, els seus continguts i serveis, té lloc, en tot cas, sota la seva exclusiva responsabilitat.

 

Propietat Intel·lectual i Industrial

La totalitat d’aquesta pàgina web: text, imatges, marques comercials, logotips, arxius d’àudio i vídeo, botons, combinacions de colors, així com l’estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts, és propietat de C10 Serveis i Manteniments SL es troba protegida per la legislació espanyola sobre propietat intel·lectual i industrial.

Així mateix i sense perjudici de l’anteriorment citat, el contingut d’aquest web també té la consideració de programa d’ordinador i li és aplicable tota la normativa espanyola i europea vigent sobre la matèria. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest web sense el permís exprés i per escrit de C10 Serveis i Manteniments SL.

Entre altres serveis, podrà incloure enllaços a altres webs d’internet. Aquests enllaços no representen cap tipus de relació entre els particulars o empreses titulars dels citats webs. No és responsable dels continguts que publiquin les pàgines enllaçades, no comparteix les opinions reflectides en elles i respecta els drets de propietat intel·lectual que els seus autors puguin posseir sobre les mateixes.

 

Accés i ús

L’accés a l’aplicació estarà limitat a majors de 14 anys. No obstant això, l’accés a determinats continguts i/o participació en les promocions pot estar limitat a majors d’edat o menors emancipats, segons s’indiqui en cada cas. Amb caràcter general, l’usuari podrà accedir a l’aplicació i/o web de forma lliure i gratuïta. L’usuari reconeix i accepta que l’accés i ús de l’aplicació i/o web té lloc lliure i conscientment, sota la seva exclusiva responsabilitat. No serà en cap cas responsable de l’ús que l’usuari i/o tercers poguessin fer de l’aplicació i/o web ni dels danys i perjudicis que poguessin derivar-se del mateix.

L’usuari haurà d’abstenir-se de:
 1. Fer un ús no autoritzat o fraudulent de l’aplicació i/o web.
 2. Accedir o intentar accedir a recursos restringits de l’aplicació i/o lloc web.
3. Utilitzar l’aplicació i/o web amb finalitats o efectes il·lícits, il·legals, contraris a l’establert en les presents condicions generals d’ús, a la bona fe i a l’ordre públic, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o impedir la normal utilització de l’aplicació i/o web.
4. Provocar danys a l’aplicació i/o web o als sistemes dels seus proveïdors o de tercers.
5. Introduir o difondre virus informàtics o qualsevol altre sistema físic o lògic que sigui susceptible de provocar danys en els sistemes dels seus proveïdors o de tercers, intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades de  tercers proveïdors i altres usuaris.
6. Reproduir, copiar, distribuir o permetre l’accés del públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública igual com transformar o modificar els continguts, tret que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això estigui legalment permès.
7. Obtenir o intentar obtenir els continguts emprant per a això mitjans o procediments diferents dels quals, segons els casos, s’hagi posat a la seva disposició a aquest efecte.

L’usuari únicament podrà accedir a l’aplicació a través dels mitjans autoritzats.

És responsabilitat de l’usuari assegurar-se que ha descarregat l’aplicació correcta al seu dispositiu. No serà responsable en cas que l’usuari no disposi d’un dispositiu compatible o hagi descarregat una versió de l’aplicació incompatible amb el seu dispositiu.

L’accés a l’aplicació estarà subjecte en tot cas al previ registre de l’usuari mitjançant l’emplenament del corresponent formulari, que serà facilitat a l’usuari.

Es reserva el dret d’acceptar o rebutjar lliurement la sol·licitud de registre per part de l’usuari. Les dades introduïdes per l’usuari en el formulari de registre hauran de ser exactes, actuals i veraces en tot moment.

L’accés i ús de l’aplicació o de l’àrea específica del web estarà subjecta una contrasenya assignada a l’usuari en emplenar el formulari de registre. L’accés serà responsabilitat usuari, que respondrà en tot cas de tal accés i ús. L’usuari serà responsable en tot moment de la custòdia de la seva contrasenya, assumint, en conseqüència, qualsevol dany i perjudici que poguessin derivar-se del seu ús indegut, així com de la cessió, revelació o pèrdua de la mateixa. En cas d’oblit de la contrasenya o qualsevol altra circumstància que suposi un risc d’accés i/o utilització per part de tercers no autoritzats, l’usuari ho comunicarà immediatament a fi que es procedeixi ràpidament al bloqueig i substitució de la mateixa. En tot cas, totes les operacions realitzades abans d’aquesta comunicació, es reconeixeran com efectuades per l’usuari, qui serà responsable dels danys que es derivin de qualsevol accés i/o ús no autoritzat que es realitzi amb anterioritat a aquesta comunicació.

 

Altres Condicions

Es mantindrà operatiu el web durant tot l’any, les 24 hores del dia, excepte causa de força major.

Així mateix, es reserva el dret de modificar o interrompre, en tot o en part, l’accés al sistema temporalment, quan ho requereixi el servei de manteniment, actualització o reparació del sistema o el servidor d’internet, sense necessitat d’haver-ho de notificar a l’usuari.

Si l’usuari detectés alguna anomalia o interferència de tercers, errors del sistema o mal funcionament del web, haurà de notificar-ho a perquè es procedeixi a solucionar-ho.

L’accés i utilització del web, totes les relacions que s’estableixin entre l’usuari i C10 Serveis i manteniments SL, així com la interpretació, compliment i execució de les presents CONDICIONS D’ÚS DEL WEB se subjectarà a l’establert en les lleis espanyoles.

La utilització del web implica l’acceptació de les anteriors condicions generals d’utilització.

Per a qualsevol incidència, dubte o comentari relatiu al funcionament, accés o ús d’aquesta pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic següent: gim10@cardedeu.cat

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per facilitar-te una experiència de navegació òptima i recollir informació anònima per millorar i adaptar-nos a les teves preferències i pautes de navegació. Navegar sense acceptar les cookies limitarà la visibilitat i funcions del web.   
Privacidad